Barnas Turlag

Følg oss på Facebook for siste nytt:

Barnas Turlag ble i år 2000 etablert som en undergruppe til DNT Horten. Vi har i dag omlag 200 turglade medlemmer i alderen 0-12 år.

Barnas turlag arrangerer spennende turer og aktiviteter for barn og barnefamilier, som på denne måten blir kjent med andre som også er glade i å være på tur. Vi har ofte natursti som motivasjon for å komme til et mål, og kanskje lære både små og store at det er selve turen som er målet.

De fleste dagsturene er gratis, og man trenger ikke å være medlem for å delta (det finnes noen få unntak). Målet vårt er å motivere til friluftsliv som ikke er dyrt, og vi har tro på at et aktivt uteliv er med på å gi barna en god oppvekst. Her er det nok å kle seg etter været og ta med det man selv vil spise og drikke. På turene tenner vi ofte bål, eller vi har med en grill.

Medlemskapet koster kr 135 pr. år. Barna får eget medlemskort som gir gratis eller rabattert overnatting på DNT’s hytter ifølge med voksne. DNT tilbyr også familiemedlemskap.

Vi som er turledere i Barnas Turlag er veldig fornøyd med vår turisthytte Knudsrød og området rundt.

Vi har til enhver tid behov for nye turledere.
Ta kontakt hvis du kan tenke deg å bidra, og ideer til turer tas også imot med takk. Jo flere turledere vi er, jo lettere blir det å arrangere, samtidig som man er på tur med egen familie.