Barnas Turlag

I år 2000 ble Barnas Turlag etablert som en undergruppe til Horten og Omegn Turistforening. Vi har idag omlag 130 turglade medlemmer i alderen 0-12 år.

Vi arrangerer spennende turer og aktiviteter for barn og barnefamilier som på denne måten blir kjent med andre som også er glade i år være på tur. Vi har av og til natursti som motivasjon for å komme til et mål, og kanskje lære både små og store at det er selve turen som er målet.

Dagsturene er alltid gratis, og man trenger ikke å være medlem for å delta. Målet vårt er å motivere til friluftsliv som ikke er dyrt, og vi har tro på at et aktivt uteliv er med på å gi barna en god oppvekst. Her er det nok å kle seg etter været og ta med det man selv vil spise og drikke. På turene tenner vi ofte bål, eller vi har med en grill.

Kontakt oss: barna@hoot.no

TRILLETURER

Høsten 2017 starter DNT Horten turer for alle som har lyst til å trille barnevogna sammen med andre!

AKTIVITETSPROGRAM

Ingen kommende aktiviteter.

Vi som er turledere i Barnas Turlag er veldig fornøyd med vår turisthytte Knudsrød og området rundt. Vi har til enhver tid behov for nye turledere. Ta kontakt hvis du kan tenke deg å bidra, og ideer til turer tas også imot med takk. Jo flere turledere vi er, jo lettere blir det å arrangere samtidig som man er på tur med egen familie.

Medlemskapet koster kr 120 pr. år. Barna får eget medlemskort som gir gratis eller rabattert overnatting på DNT’s hytter ifølge med voksne. DNT tilbyr også familiemedlemskap.