Barnas Turlag: Villmarkstur til Øksne

Barnas Turlag i Horten gjennomførte det første arrangementet etter Corona-utbruddet.

Barnas Turlag i Horten gjennomførte det første arrangementet etter Corona-utbruddet helgen 27. - 28. juni. Det var lite påmelding og noen avmeldinger i siste liten, så det ble et lite turfølge med 5 turglade barn og 3 voksne.

Vi fant en idyllisk øy. Det var veldig varmt og alle barn og voksne svømte i det sommervarme vannet. Noen av barna var usedvanlig ivrig med badingen. Det forekom også uaktsom bading med andre klær enn badebukse. :)

Fiskelykken var ikke helt god, men vi fikk flere napp av "bunnfisk" - og vi så halen til en bever på vei inn i beverdammen sin! En annen gruppe som var på tur, viste villig fram både ørret og abbor som de hadde fått, så vi fikk litt nærkontakt med fisken i Øksne.

På kvelden ble det et skikkelig uvær med regn, torden og masse vind. Da var det godt å søke tilflukt i teltet. Etter regnværet var det mye mygg og knott, men noen prøvde seg på et nattbad og holdt seg ellers nær røyken fra bålet. Teltnatten var preget av mye forskjellig vær, og det var en litt trøtt, men fornøyd gjeng som padlet tilbake til bilen på søndag formiddag.

Takk for turen!

Vidar og Hilde