Barnas Turlag: Kom-deg-ut dagen

Søndag 2. februar var det årets første arrangement i Barnas Turlag DNT Horten: Kom Deg Ut-dagen

Denne dagen arrangeres av lokale DNT-lag i hele Norge. I Horten var det en stor suksess! Forholdene kunne ikke vært bedre: mange turglade familier var samlet, det var knallblå himmel og hyggelig stemning.

Det var mange barnefamilier som møtte opp på Nordskogen skole og gikk naturstien inn til Knudsrød turisthytte. 12o barn svarte på spørsmålene på turen innover til Knudsrød.

Ved ankomst Knudsrød var bålene tent og pølser ble delt ut til de som ville ha. Kiwi Grønligata delte ut frukt og det var god stemning! Det ble mye frilek. Konkurranser var det også, blant annet Marshmallowkasting og lengde uten tilløp.
Det ble delt ut premier til turtippen og lengdehopp, og de første turprogrammene for 2020 ble delt ut.

Barnas Turlag Horten har 20-årsjubileum i år og det ble i den anledning annonsert en vervekampanje. Alle barn som er innmeldte i DNT Horten/Barnas Turlag (0-12 år) den 15. mai i år er med i trekningen av mange flotte premier. Barnas favorittpremie var helt klart familiehopp på Gravity og dagskort for en familie på Høyt og lavt.

Takk til alle som kom. Det var en veldig fin start på året. Vi håper å se dere snart igjen på en av våre andre flotte turer!

Turleder Hilde, Vidar, Dorte, Morten og Boris

Skrevet av Patrick Cleophas 3. februar 2020