Barnas Turlag: Julehistorietur

Takk til alle små og store for en fin tur til Knudsrød lørdag den 30.11.2019. Dette var siste turen til Barnas Turlag i Horten i 2019.

Takk til alle små og store for en fin tur til Knudsrød lørdag den 30.11.2019. Det var 30 personer som deltok på turen i strålende vintervær. På tur inn til hytta svarte barna på 10 spørsmål og knuste is på vannpyttene underveis. Når det gjelder spørsmålene, viste det seg blant annet at Donald Duck spiser kalkun på julaften og at isbjørnen har svart hud. Noen fant en gammel ødelagt grøtsleiv på veien inn til hytta, det ble en del spørsmål om det kunne være nissekjærringa si sleiv.

Forteller Siv Ellen kom også i år og fortalte en julehistorie med stor innlevelse. Mens vi spiste boller fikk vi høre historien om snekker Andersen og julenissen. Ellers fikk vi besøk av en liten hest, noen fant en gul edderkopp som hadde flyttet inn på hytta, noen plumpa i bekken, og to heldige vinnere fikk gratisbillett til kinoen som var sponset av Horten kino. Alle var enige om at julehistorieturen til Barnas Turlag nå har blitt en fin tradisjon.  

Vi gleder oss til å se dere på tur i 2020, turprogrammet lages i disse dager.

Turlederne Morten og Dorte

Skrevet av Patrick Cleophas 18. desember 2019