Barnas Turlag: Medlemsmøte på Knudsrød

Søndag 22.09 arrangerte Barnas Turlag i DNT Horten medlemsmøte på Knudsrød

Takk for en fin dag på Knudsrød! Det ble en super dag hvor blide barn og foreldre møtte opp.
Først ble vi litt kjent med hverandre i en navnelek, før vi lekte «omvendt gjemsel». Det var skikkelig morsomt siden barna fant supergode gjemmesteder og Knudsrød har et stort området å gjemme seg på. Det var ikke alle som fikk æren av å gjemme seg, men nå kjenner dere leken og kan arrangere den med venner  på egen hånd.

Etterpå var det utdeling av premier og diplomer til de barna som har fullført turprogrammet «Barna ruler på Turboturer». Barna hadde fylt ut turheftene med gode beskrivelser av turer de hadde gjennomført, her er noen utdrag: «Jeg tok på snø og kastet snøball». «Vi så en stålorm». «Vi brukte kart for å finne veien, vi lukta elg og så elgspor og det var fin utsikt». «Å få kvikklunsj og få lov å ha med telefonen». «Det var den gøyeste turen jeg har hatt. Vi skulle klatre til Røverhula, men det var veldig smalt å gå så vi turte ikke gå helt frem. Vi gikk ned igjen og spiste ved vannet og det var koselig». «Jeg syklet nesten helt opp til Skånevetan».«Vi gikk opp på fjellet. Det tok ikke så lang tid, når vi kom opp på fjellet spiste vi sjokolade før vi lekte gjemsel. Det var gøy så måtte vi dra, takk for turen.».

Flere av barna kom også med gode forslag til hvor Barnas Turlag kan legge turer til neste år, takk for det. Det var cirka femti barn som deltok i turprogrammet, og ti stykker møtte opp til premieutdeling i dag. Hvis vi fortsetter med et lignende turprogram som «Barna ruler…» til neste år, vil vi legge ned ambisjonsnivået noe slik at flere klarer å fullføre. Dette turprogrammet ble sponset med midler fra Vestfold fylkeskommune, så en stor takk til dem.

Hilsen turlederne Vidar og Dorte

Skrevet av Patrick Cleophas 26. september 2019