Barnas Turlag: Kom Deg Ut dagen

Søndag 1. September var det igjen klart for høstens store Kom Deg Ut dag! Knudsrød og DNT’s storstue var klar til og ta imot hundrevis av turglade, til lek og aktivitet denne dagen.

Utdeling av turtipp ved Norspace, og en eksklusiv grillpinne til barna denne dagen. Denne var med logoen til DNT og Kiwi, og håper mange får glede av denne fremover.

Igjen så rettes det en stor og takknemlig takk til alle frivillige aktører i Horten og Vestfold. Redningsselskapet med Elias, 4H Vestfold med natursti og konkurranser, mest populær var nok sykkelen der barna fikk lage sin egen smoothie ved å sykle! Fantastisk moro og se og oppleve. Orienteringsklubben la godt tilrette så barna fikk prøve dette på egenhånd, spennende.

DNT Kajakkgruppa hadde erfarne og tilgjengelige turledere,og viste frem mye utstyr til kano-livet.

Kiwi lokalt sponset atter en gang med effekter og mye frukt for utdeling. Konkurranser fra Kiwi og barna fikk velge premie etter utført oppdrag.

God stemning og høyt aktivitetsnivå på hele området. Bål og griller gjorde at mange laget seg en varm lunsj, og store og små sa seg fornøyd med en fin dag ut på tur. Turkafeen fikk svingt seg med godt salg fra flere utsalgssteder, man merker at denne dagen er folk i Horten flinke på å komme seg ut!

Takk for god oppslutning også i år, vi sees om et år igjen til høstens Kom Deg Ut Dag.

Glad og fornøyd turhilsen fra

Martha Gunn Bøe

Skrevet av Patrick Cleophas 18. september 2019