Barnas Turlag: Overnattingstur ved Trollsvannet

3. juli dro Barnas Turlag til idylliske Trollsvannet

Det var 7 barn og 5 voksne som var med på turen. Klokka 12 var alle til stede og vi satt opp teltene. Vi hadde leid hytta, men vi overnattet i telt. Alle koste seg i finværet med padling, fisking og bål. Barna fikk padle uten voksne helt til den lille øya, og det var stas! Vi fikk dessverre ikke fisk, men vi fikk se en andmor med fire små ender. De var veldig søte. Alle hadde nok grillmat med og det ble veldig koselig rundt bålet. På kvelden ble det en liten tur i skogen med 12 poster med interessante spørsmål.  Tre heldige vinnere fikk en flott premie.

Det ble ganske kald om natta og ikke alle sov like godt. Været ble enda bedre og de fleste badet. En liten fugl som datt i vannet rett foran båten ble reddet og tatt med til leiret. Der kom den seg og fløy etterhvert av gårde. Barna laget en smie og laget verktøy på bestilling. Her ble det mye spikking med både øks og kniv! Til slutt ble det pannekaker. Flere synte stedet var så fint at de bestemte seg for å bli en natt til, i Annekset.

Alle var enige at dette var en veldig koselig tur, selv om det ikke var veldig mange som var med.

Hilsen fra turlederne Patrick og Morten