Påskeeggjakt på Knudsrød

Godt over 200 barn var med på påskeeggjakt på Knudsrød!

Søndag 25. mars var det duket for Påskeeggjakt på Knudsrød. Turledere blei litt tatt på senga da det var godt over 200 påmeldte barn, men du verden så moro! Dagen startet tidlig, etter å ha stilt klokka var det nesten natt fortsatt da vi dro på Knudsrød, spiste frokosten i vakre omgivelser før vi skulle plassere 1200 (!) påskeegg på området.

Litt før 10.00 begynte folk å komme ruslende i glitrende påskevær, med sol fra skyfri himmel, og det kunne ikke blitt bedre.

På grunn av praktiske årsaker ble det utdeling av diplom ved ankomst med nummer på, som en del av trekningen før slutt.

Noen regler er absolutt viktig å ha en sånn dag, og barna var utrolig flinke å ikke plukke egg før 11.00 og jaktstart. Omtrent 500 stk vandret rundt på jakt både høyt og lavt, inni trær og i alle kroker.

Det viktigste for oss var gode opplevelser og utetid, og alle barn dro fornøyde og glade hjem. Dette gikk bra og barn som hadde funnet mange egg delte velvillig med andre som ikke hadde funnet. Dette gleder oss stort å se.

Vi hadde et eget område for barn 0-3 år, der vanskelighetsgraden var enklere.

Kiwi lokalt sponset oss igjen med snacks til påskeegg for trekningen, en stor takk til Kiwi lokalt for dere er så positive til å bidra til turglede blant barnefamilier.

God stemning i et folkemylder i alle kroker på Knudsrød idag, våren er i anmarsj og med en temperatur der virkelig sola varmet godt, var det hundrevis av fornøyde turfolk idag. Turkafeen hadde godt salg av søndagens vaffelsalg, med Hortensmarkas beste vafler gikk vaffeljernet varmt og jevnt idag.

Takk for noen fantastiske timer med dere idag, og takk for alle gode tilbakemeldinger, det varmer et turhjerte og gir oss igjen giv til å fortsette det gode arbeidet vi ser vi gjør.

Takk igjen alle sammen, vi sees igjen.

Martha Gunn og Henriette, turledere.