Fantastisk flott oppmøte på måneskinnstur i helga

Barnas Turlag i DNT Horten arrangerte lørdag fullmånetur i Borreparken for barnefamilier

I år falt fullmånen på en lørdag, og dette var nok med på å gjøre at det kom veldig mange spreke barnefamilier og ble med på tur. Vi har aldri på de årene vi har arrangert dette, opplevd så stor interesse for denne turen. Det var helt magisk, selv om vi ikke fikk sett fullmånen for skyer og lett regn. Det har blitt mer eller mindre en tradisjon at Barnas Turlag i Horten arrangerer en slik måneskinnstur for barnefamilier i månedsskiftet oktober-november. Familiene kom i år fra blant annet Horten, Åsgårdstrand, Tønsberg og Nøtterøy for å delta på arrangementet. 

Flere kommenterte at det er veldig bra med et arrangement nå på denne mørke årstiden, for da er det enklere å komme seg ut på tur istedenfor å bare sitte inne. Det kom altså mer enn 170 glade barn som hadde dratt med seg foreldre og besteforeldre ut på tur. Stemningen var helt supert og vi var totalt rundt 350 mennesker med lykter som fulgte refleksløypa nedover gjennom parken, som endte opp ved bålplassen nede ved brygga. 

Det var et flott syn å se så mye lys skinne i parken denne novemberkvelden. Kiwi hadde sponset refleksvester til store og små, noe som selvsagt ble veldig godt mottatt. Tusen takk til DNT sponsor Kiwi! Flere av deltagerne lurte på hvor mye de skulle betale for å være med på turen, og vi kunne stolt fortelle at måneskinnsturen var gratis. Men vi ønsker oss selvsagt mange flere medlemmer til Barnas Turlag (DNT) i Horten, noe som kun koster kr. 125,- per barn per år. For de som er interessert i å bidra er det bare å gå inn på dnt.no/medlem/familiemedlemskap og registere barna som medlemmer. Alle medlemmene i Horten mellom 0-12 år (Barnas Turlag) får tilsendt program for årets turer ved begynnelsen av året. Barnas Turlag kan allerede nå røpe at vi i 2018 har planlagt 15 turer, hvor flere av turene er overnattingsturer i telt. 

Tusen takk til alle som deltok på turen!

Hilsen turlederne Martha Gunn og Dorte


Skrevet av Patrick Cleophas 9. november 2017