Kom deg ut dagen

Søndag 3.9.17 var det igjen duket for kom deg ut dagen høsten 2017 i regi Barnas Turlag Horten.

Turansvarlig for dagen hadde bestemt seg og knuse gamle rekorder, og kan trygt sindet holdt mål. Svimlende godt over 800 møtte opp til en aktiv og fantastisk dag på DNT Horten sin turisthytte på Knudsrød!

Det myldret med folk i alle kroker på området og aldri før har det vært samlet så mye folk der på en gang. Helt fantastisk.

Dagen var tilrettelagt med ulike aktiviteter fra lokale lag og foreninger og vi kan melde om et høyt aktivitetsnivå fra alle foreninger.
Barna syns blant annet det var moro og få lage sitt eget hoppetau, delta på quiz og få premier fra Kiwi lokalt, som er hovedsponsor for DNT.

Stemninga var høy da Turbo og et par venner tok turen og hilste på barna og mengder med klemmer og high fives ble delt gladelig ut. Ut på tur sangen fra filmen om Karsten og Petra ble spilt og satte en ekstra spiss på stemninga.

Turkafeen var åpen og vaffeljerna gikk varmt gjennom disse timene, Hortensmarkas beste vafler er det ingen tvil om.

Sjefen for Barnas Turlag i Norge valgte i år Horten og var sammen med oss denne dagen, noe vi naturligvis syns var ekstra moro. Vi fikk vist henne at  Horten har en fantastisk oppslutning og hun oppsummerte kort med at "jeg har vært på mange ulike arrangementer, men dette er et av de beste med så god stemning og godt driv i alle turfolka"

Små og store kosa seg med medbrakt mat, og griller og bål var flittig i bruk, og turgleden var lett og registrere blant folkemengden.
Verveteltet hadde mye besøk og DNT Horten har fått mange nye medlemmer og det også er vi fantastisk glade for.

Dagen blei avslutta trekning av turtippen, og mange glade vinnere vant sin egen Turbo,Devold ull-lue,Turboplaster,Turbosekk og annet kjekt turmateriale.

DNT Barnas Turlag Horten sender en stor takk til absolutt alle oppmøtte, frivillige og engasjerte positive deltakere.

Vi gleder oss allerede til neste år.

Entusiastisk og glad turhilsen fra

Martha Gunn Bøe, Turansvarlig Kom deg ut dagen

Skrevet av Patrick Cleophas 9. september 2017