DNT Horten samarbeider med G-Sport Solberg

På utsiden er det ganske tydelig at DNT medlemmer er velkommen!
På utsiden er det ganske tydelig at DNT medlemmer er velkommen! Foto: Patrick Cleophas

Nå kan du finne kart, DNT nøkkel og all den informasjon du trenger hos G-Sport Solberg i Horten.

Den 3. mars var det festlig åpning. Fra nå av kan alle interesserte henvende seg til G-Sport Solberg i Horten. DNT Horten har fått en egen vegg med informasjon. Dessuten har alle ansatte blitt kurset for å bli turistforeningens ambassadør. Her kan det hentes turisthyttenøkkel, kart og all den informasjon en trenger.

Odd Willy Oterhals, Pål Eirik Johansen og Kristin Løkeberg fra DNT Horten, sammen med butikksjef Pål Espen Sten Gran. Foto: Ellen Johannessen