Vervekampanjen ferdig!

turbo_maler_rod_t

Da er Barnas Turlag sin vervekampanje ferdig og alle premier er kjørt ut til de 13 vinnerne!

13 heldige Barnas Turlag-familier har nå fått sine premier levert på døra. Vi er glade for alle de nye medlemmene vi har fått, og gjett om familiene ble glade for å få fine premier!
Tusen takk til alle som har sponset kampanjen i anledning av vår 20-års bursdag: Gravity, Høyt og lavt, Kiwi lokalt Grønnligata, Intersport Solberg sport og DNT Horten.
Tusen takk også til alle dere som er trofaste medlemmer og som bidrar med 135,- kroner per år/barn. Det gjør det mulig for oss å arrangere fine turer for barnefamilier i Horten.
Vi har behov for flere frivillige voksne til å bistå med å arrangere en tur eller to fremover. Så ta kontakt for en prat dersom du kunne ha lyst til å bidra eller er nysgjerrig på hva det innebærer å være turleder. Du vil få opplæring og bli en del av den fine turledergjengen vi har i Horten i dag.
Hilsen Turbo og alle oss frivillige turledere i Horten