Arkivert artikkel!

Artikkelen er ikke lenger aktiv og innholdet kan derfor være utdatert.

TURBOTURER Horten 2020

På topptur til Utsikten
På topptur til Utsikten Foto: Patrick

STARTER 10. JUNI: Bli med oss på  turer med Turbo! Dette er barnas (0-12år) egne "Ti på topp-ordning", oppkalt etter Barnas Turlags maskot, fjellreven Turbo. Vi har plukket ut ti steder i ditt nærområde, sjekk inn og få premie.

Bli med på Turboturer, du trenger ikke være DNT-medlem for å delta. Samle SjekkUt-punkter  og meld dere på premieutdeling  innen 15. oktober. Så lover Turbo premier til alle barna!

Velg de turmålene som passer din lille turvenn best, og sjekk inn med appen "SjekkUt".  Dersom du har meldt deg på en liste og sjekket inn på alle ti punktene i listen med Turboturer i ditt nærområde, vil du motta en premie. Selvsagt er det lov til å gå turer og å registrere koder fra andre områder og det finnes over 200 punkter i Vestfold.

Turbosesongen starter fra 10. juni og varer til 15. oktober.

Slik gjør du:

• Last ned appen SjekkUt
  • Søk opp og meld deg på listen Turboturer "ditt nærområde" 2020
  • Barn under 13 år kan ikke ha egen Sjekk ut, så den som bruker sin konto, må sende en mail til vestfold@dnt.no hvor de forteller hvilke barn og alder på barna som skal linkes mot deres SjekkUt konto. Har du flere barn og dere går på tur sammen, kan de linkes mot samme konto.
  • Pakk sekken og gå på tur og sjekk inn med SjekkUT når du er på punktet.
  • Når alle ti punktene  er sjekket ut, er man TurTurbo og får premie.
  • Sjekker du inn 25 ganger eller mer, er du med i trekningen om tilleggspremier.

Har du problemer med påmelding, eller trenger hjelp, kontakt din lokale forening eller  send e-post til vestfold@dnt.no.

Fellesturer

Se aktivitetskalenderen eller Facebook-sidene til de ulike foreningene for ekstra informasjon, og også fellesturer til enkelte av turmålene. Bli med, og bli kjent med flere Turboer!

PS! Noen av Turbo-turene er også med i andre lister og SjekkUt punkter, så her kan både foreldre og barn strekke seg etter turmålene sammen!

God tur, alle sammen! Husk å ta med matpakke, drikke og varme klær på tur!

Hilsen Turbo

Skrevet av Odd Willy Oterhals 7. juni 2020