Turpass: Essoskogen

TOTs klassikere, DNT Horten , Tønsberg og Omegn Turistforening

Turpasstur i Essoskogen

23. september 2018 - start mellom kl. 9.00 og 12.00

Årets siste turpasstur i regi av TOT går i Essoskogen, parkering og start ved Essoraffineriet. Det blir to forholdsvis korte løyper på hhv 4,5 og 7,5 km, den korte er mulig å gå med barnevogn. Terrenget er flatt og lettgått, men med noen partier med stein og røtter på den lange. Som vanlig blir det natursti, hvor vi trekker ut noen som premieres blant de beste.

Velkommen på tur.

Kart over området:

Turpass er populære turer som vanligvis har en kort løype på opp til 5 km og en lang løype på ca. 9 km. Noen korte løyper er barnevognvennlige. Turene passer for hele familien. Det er spennende natursti med premiering hver gang. Deltakelse på 5 turer i løpet av året kvalifiserer til diplom, flere års deltakelse kvalifiserer enten til sølv- eller gullmerke, beger eller pokaler.

Turene averteres i avisen torsdagen i forveien med angivelse av startsted.

Det blir en felles turpassavslutning og spennende høstmøte tirsdag 14. november sammen med Horten

Deltakelse er gratis bortsett fra kjøp av naturstikort.

Start mellom kl. 09.00 – 12.00.