Barnas Turlag: #nattinaturen

Arrangement

Fra dato
2. september 2017 kl. 15:00
Til dato
3. september 2017 kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Familieleir, #Nattinaturen
Arrangører
DNT Horten, Barnas Turlag DNT Horten
Dette arrangementet er over!

Lørdag 2. september 2017 sover «hele» Norge ute.

Bli med på #nattinaturen 2. september – i Friluftslivets uke 2017! Hele 90.000 personer var med på #nattinaturen i 2015, og både store og små sov ute i hager, på fjell og i skoger over hele landet!

Velkommen til overnattingstur på Knudsrød! 
Vi gjør det enkelt og møter direkte på Knudsrød senest kl 15. Etter en presentasjonsrunde, blir det en liten oppgave for barna. Etterpå griller vi medbrakt mat til middag.
 
Etter middagen håper vi at vi kan få til kanopadling for dem som vil, og det vil også være mulig å prøve fiskelykken. Ta med redningsvest om du har. Ellers har vi litt forskjellige leker og det er også mye spennende skog rundt hytta som kan utforskes. Ta gjerne med forstørrelsesglass, slik at du får en nærmere titt på små kryp eller planter! 
 
Barnas turlag spanderer kveldsmat før vi forhåpentligvis får en fin og rolig teltnatt. Til frokosten på søndag blir det havregrøt og de som vil, kan smøre niste.
 
Rett etter frokost må alle rydde inn teltene, slik at aktørene som skal være med på Kom-deg-ut-dagen kan få rigget opp. Barn og voksne er selvfølgelig velkommen til å være med på Kom-deg-ut-dagen også!
 
For medlemmer av Barnas Turlag med foresatte. 
Påmelding innen 30.8. 
Turansvarlig: Vidar, tlf 975 75 852.

Kontaktinformasjon:

  • Vidar Anmarkrud
  • Tlf. 97575852

Turleder:

  • Vidar Anmarkrud