Overnattingstur på Skrim

23. oktober kl. 10:00
24. oktober kl. 18:00
DNT Horten
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Lørdag 23. til søndag 24. oktober går turen til Ivarsbu på Skrim. Dette er en lavterskeltur for barn fra ca. 4-12 år. Fra parkeringsplassen til Ivarsbu er det ca 1,5 km å gå på grusvei og traktorvei. Ivarsbu ligger idyllisk til ved Stølevann. Fra Ivarsbu tar vi en utflukt til Stølefjell. Den bratte stien opp dit gir barna en god, men ikke for lang utfordring. På toppen er det et stort åpent landskap som gir en skikkelig fjellfølelse. På eller ved hyttene spiser vi middag sammen på lørdag og frokost på søndag.

Turen er gratis for medlemmer i Barnas turlag og deres foresatte. Ikke-medlemmer betaler kr 150. Påmelding kreves, oppgi alle medlemmene som skal være med grunnet begrenset plasser. Påmeldingsfrist 13. oktober 2021.

Vi samkjører, og har oppmøte kl. 10.00 på Kopstadkrysset på lørdagen.

Overnattingstur på Skrim

Turledere: