Avlyst Rundtur over Tufteåsen

Fellestur

Dato
3. oktober kl. 10:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Arrangører
DNT Horten, DNT Vestfold
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyses grunnet dårlig værmelding

Søndag 3. oktober inviterer vi til å følge skiløype-traséene over Tufteåsen. Om dere vil følge DNT Horten på rundturen, så møtes vi på Montesorriskolen - Falkenstein kl. 10:30.  Turen går over Kvislabrua opp til Skihytta, åpen for titt innenfor.  Så går vi den nye løypa over Skaanevettan for så å fortsette mot Skreppedal.  Her bøyer vi av og følger traktorveien ned til Vikveien - krysser denne ved Haukeli og går ned langs jordet til Freitag mot Eikeneset ved Borrevannet hvor vi stopper for en god rast før vi rusler nordover langs Borrevannet tilbake til Kvisla.  Rundturen er ca. 9 km.  Beregner 3-4 timer inkl pauser.

Søndagsturen er gratis og åpen for alle!

For de som vil gå runden alene legger vi med en GPX fil med løypekartet. Last ned filen her.

SMITTEVERN   En meters regel gjelder for oss alle. Har du symptomer på sykdom som kan relateres til convid-19 kan du ikke være med på tur. Vi fører navneliste over alle deltagere, med både mobil og mail.   Fint om de som ønsker å delta på turen melder seg på i forkant.  Dette kan brukes av helsemyndighetene ved eventuell smittesporing.

Rundtur over Tufteåsen

Søndag 3. oktober inviterer vi til å følge skiløype-traséene over Tufteåsen. Om dere vil følge DNT Horten på rundturen, så møtes vi på Montesorriskolen - Falkenstein kl. 10:30.  Turen går ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Bent Gravdal
  • Dag Lauritzen