Kajakk og helgetur til Ramsholmen, Færder Nasjonalpark

Fellestur

Fra dato
11. juni kl. 11:00
Til dato
13. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
DNT Horten, DNT Vansjø , DNT Vansjø havkajakk , Holmestrand og Omegn Turistforening
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Horten Kajakk har gleden av å invitere til fellestur for DNT Horten Kajakk og DNT Vansjø Havajakk. Turen går til Ramsholmen i Færder Nasjonalpark 11 Juni - 13. Juni.

Du kan velge mellom å være med fra fredag 11. eller fra lørdag 12 juni. Skriv i påmelding hvilken dag du kommer. Begge dager vil kyndige turledere guide dere ut gjennom kjærgården.

På Fredag møtes vi på Fjærholmen, Husøy kl 1100. Stor parkeringsplass ved strand. Underveis tar vi en lunsj og badestopp på et passende sted. Padledistanse er ca 10 km.
Ved ankomst Ramsholmen etablerer vi leir, og tar vi en oppdagelsestur på øya, eller en ekstra padletur, før vi samles på leirplassen og lager middag sammen. 

De som kommer på lørdag møter opp på samme oppstartssted 11:00. 

Omerådet er noe av det beste vi har å by på. Her vil det bli muligheter til å utforske padleperler, ta seg inn på Fulehuk Fyr, og besøke historiske steder som den russiske fangeleiren eller kystfortet på Bolærene. Vi kommer til å la værforbehold og ønsker avgjøre turvalgene. 

Utover kvelden lørdag vil det bli quiz, allsang og konkurranser. Vi håper vi også kan få til en Yoga økt på lørdag og søndag morgen for stive padlemuskler. 

For å være med må du ha Våttkort Grunnkurs Hav eller tilsvarende, og alle deltagere må være selvforsynte med utstyr, vann, proviant og godt humør. 

Om værmeldingen viser ugunstige forhold og en vindstyrke over 7 m/s, vil vi måtte tilpasse turmål. Dette vil det bli tatt en beslutning på torsdag 10 juni. 

Påmelding: Ja, trykk på knappen til høyre som det står «meld meg på» på.
 

NB! Vi må som alltid se an Coronasituasjonen. Vi vil derfor måtte avvente dagsaktuelle Korona regler, og tilpasse oss. 

Turansvarlige er:
Maylen Andersen - DNT Horten Kajakk – tlf 472 91 124
Morten Onshuus   - DNT Horten Kajakk - tlf 928 14 848

Det vil i tillegg bli med flere turledere fra DNT Horten

Kajakk og helgetur til Ramsholmen, Færder Nasjonalpark

DNT Horten Kajakk har gleden av å invitere til fellestur for DNT Horten Kajakk og DNT Vansjø Havajakk. Turen går til Ramsholmen i Færder Nasjonalpark 11 Juni - 13. Juni. Du kan velge ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Morten Onshuus
  • Maylen Andersen