FTU - Sommertur til Kalhovd

I år ønsker DNT-foreningene i Vestfold å invitere til FTU sommertur til Kalhovd. Dette vil være en tur som passer for de fleste med fokus på den vakre naturen på Hardangervidda. Området er kjent for sin snille natur og godt merkede løyper slik at det også passer godt for den som ikke er veldig fjellvant. Turen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer og vi tar gjerne med nye deltakere som ikke har vært på tur med oss før.

Vi skal bo på Kalhovd Turisthytte  Med fast bosted under hele oppholdet vil vi også være mer fleksible i forhold til å tilpasse turer og dele opp gruppene etter behov samtidig som det også er tilpasset de som vil ha større utfordringer. På grunn av Covid-19 kan noen av fasilitetene være noe begrenset.

Det vil komme mer presise instruksjoner nærmere avreise, men foreløbig program er:

02.07: Felles ettermiddagstur i nærområdet. Middag på Turisthytta.
03.07: Etter frokost deler vi opp i grupper dersom dette er hensiktsmessig. Gruppen samles til middag på turisthytta. Forslag til grupper under, men de kan justeres avhengig av ønsker og behov:

1. Fottur i fjellet, antatt gangtid 3-4 timer, men vi tar mange pauser.
  2. En gruppe blir igjen ved hotellet hvor vi arrangerer tur som er tilpasset rullestol .
    Begge grupper spiser niste ute.

04.07: Frokost og felles aktivitet før lunch. Etter lunch deles gruppen dersom det er hensiktsmessig.

05.07: Frokost utsjekk og avreise.

Priser (prisene er subsidiert):

Medlem Ikke-medlem
Voksen 1800 2700
Barn 3-12 750 1350

Prisen inkluderer:

• Tre netter med fullpensjon i dobbeltrom (frokost, niste, middag)
  • Fire turdager med turleder

Prisen inkluderer ikke:

• Drikke
  • Transport til og fra 500,-

For transport, kontakt Thore Borg på  98854675

Du må selv ha med

• turtøy
  • dagstursekk
  • termos og drikkeflaske

FTU er et tilbud til personer med utviklingshemninger i alle aldre samt deres familie, venner og støtteapparat. Turene er lavterskel og vanligvis tilrettelagt for rullestolsbrukere

Påmelding er åpen fram til fulltegning eller fram til 1. juni. Det er begrenset antall plasser. Ved fulltegning vil det være mulig å stå på venteliste. Alle deltakere må legges inn, også de som er ledsagere.

FTU - Sommertur til Kalhovd

Turledere: