Turpass: Langevann i Ramnes

Fellestur

Dato
30. mai kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
TOTs klassikere, DNT Horten , DNT Tønsberg og Omegn
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turpass er turer som vanligvis har en kort løype på opp til 5 km og en lang løype på ca. 9 km. Turene passer for hele familien. Hver gang er det natursti med spørsmål som passer store og de små. Ved årets slutt er det en avslutning med premiering. Deltakelse på 5 turer i løpet av året kvalifiserer til diplom, flere års deltakelse kvlifiserer enten til sølv- eller gullmerke, beger eller pokaler.

På denne turen skal vi helt nord i den nye Tønsberg kommune. Du kommer til idylliske Langevann ved å kjøre Fv 525 Ramnes vest fra Sem og til Ramnes kirke. Her tar du av til venstre på Tinghaugveien og følger denne 4 km til skilt Langevann. Følg veien til p-plass, men kjør forsiktig! Det er smalt og humpete!

Det er to løyper, en kort rundt vannet ca. 3,5 km og en litt lenger ca 8,5 km ned mot Skatvedtsetra. Som vanlig er det natursti med spørsmål av varierende vanskelighetsgrad for store og små. 

Det kreves fortsatt påmelding i rød knapp til høyre. Klikk deg videre frem til du mottar bekreftelse. Om du ikke får e-post med bekreftelse har du ikke klart å melde deg på. NB! Pga antallsbegrensning i hht smittevernrutiner, må alle deltakere meldes på, både barn og voksne.

Merk at det er to starttidspunkter, nemlig kl. 09.30 og kl. 11.30.

Vel møtt!

Vi minner om at viktige smittevernsrutiner må følges >> . Hold avstand, bruk hånddesinfeksjon og bli hjemme dersom du følger deg syk.

Turpass: Langevann i Ramnes

Turpass er turer som vanligvis har en kort løype på opp til 5 km og en lang løype på ca. 9 km. Turene passer for hele familien. Hver gang er det ...

Kontaktinformasjon: