Avlyst Nattergaltur ved Borre golfbane

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga arrangementets form føler våre guider at godt smittevern er vanskelig å opprettholde. Vi samstemmer og avlyser. Så ses vi neste år.

Pga arrangementets form føler våre guider at godt smittevern er vanskelig å opprettholde.  

Vi samstemmer og avlyser. Så ses vi neste år.

Bli med turgruppa på Nattergaltur. DNT Horten inviterer alle til den tradisjonelle nattergalturen onsdag 26. mai fra Borre Golfkro kl. 20.30.

Turens fugleekspert: Ivar Lundstad og Eyvind Strøm

Det blir som vanlig en tur i skogen hvor vi med stor sannsynlighet vil høre: trost, bokfink og rødstrupe. Vi håper også på at vi vil få med oss nattergalen. På denne tiden av året er det ikke så lett å få sett alle fuglene som synger og beveger seg i de tette trekronene, derfor konsentrer vi oss på å bestemme fuglene på lyden. Selvfølgelig kommer noen av de til å vise seg frem. Kanskje får vi sett nattergalen på klosshold. Ellers er det toppdykkere ut over vannet sammen med sothøner, toppender og gjess. Er vi heldige så vil kanskje få med oss en sivhauk og fiskeørn.

Vi avslutter med kafferast så dette må dere selv ha med.

Velkommen på tur!

Nattergaltur ved Borre golfbane

Pga arrangementets form føler våre guider at godt smittevern er vanskelig å opprettholde.   Vi samstemmer og avlyser. Så ses vi neste år. Bli med turgruppa på Nattergaltur. DNT Horten ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Jørn Jorde
  • Pål Eirik Johansen