Grunnleggende turlederkurs

Voksne, Ungdom, Seniorer
DNT Horten, DNT ung Horten , DNT Vestfold
Oslofjorden (se kart)

Kurset  gjennomføres over 2 ettermiddager og gir godkjenning  etter DNT's turlederstige trinn II ved bestått.

Aldersgrense er 16 år for deltakelse på kurset. Disse kursene er andre del av DNTs turlederstige. En må ha generell turkunnskap for å delta på kursene.

Grunnleggende turlederkurs: Orientering og formidling, turlederrollen, detaljorientering, kartkunnskap, temaene: bekledning, utstyr, mat og drikke, turplanlegging, turglede og motivasjon av deltakere.

Ved avtale med egen lokalforening får medlemer etter kurset utdelt "Turlederpakka" lokalt. Denne inneholder personlig dagstursekk, snyltekopp og førstehjelpssett.

Kursleder er Pål Eirik Johansen, spørsmål om kurset sendes pr e-post til: nestleder.horten@dnt.no

Grunnleggende turlederkurs

Lørdag 29. mai og søndag 30 mai  fra kl. 12-16  inviterer DNT Horten til grunnleggende turlederkurs for medlemmer i DNT.  Kurset er gratis for medlemmer i DNT Horten. Kurset  gjennomføres over ...

Turleder:

• Pål Eirik Johansen