Nærturlederkurs + ambassadørkurs

Kurs, Turlederkurs, Nærturleder, Nærturledekurs
DNT Horten, DNT Horten
Oslofjorden (se kart)

Har du lyst til å bli nærturleder?  Eller har du allerede bidratt på turer og arrangementer, men ønsker mer kjennskap til nærturlederrollen? Bli med på et praktisk dagkurs i regi av DNT Horten, og få mer kunnskap og øvelse i nærturlederrollen.

Nærturlederkurset er et praktisk kurs som kvalifiserer til å lede turer i nærmiljøet der du er kjent og hvor folk bor. Det blir fokus på turlederrollen, turkunnskap, sikkerhet og ansvar.

Kurset kjøres utendørs! Ta med en matbit og varme klær, og ha gjerne med litt ekstra i sekken.

Kurset er gratis - og ved avtale med egen lokalforening får medlemer etter kurset utdelt "Turlederpakka" lokalt. Denne inneholder personlig dagstursekk, snyltekopp og førstehjelpssett.

Oppmøtested: Knudsrød turisthytte - Knudsrødveien 77, Horten

Innhold:

Vi starter med Ambassadørkurs fra  lørdag10:00-12:00, og deretter Nærturlederkurs del-1 fra 12:00-16.00.

Ambassadørkurset handler om DNT's verdier, mål og virke. Det handler og om organisering og gir et overblikk i alt arbeidet DNT gjør.

Kriteriet for å være med på Nærturlederkurs må man ha deltatt på ambassadørkurs. For de som har tatt dette tidligere kan deltagerne hoppe over den delen på lørdag.

Ambassadørkurset kan også tas digitalt - via DNT's kurs-portal MotiMate

Hvordan få tilgang til kurset?

1. Er du allerede en bruker i DNTs app for digital læring Motimate. Kurset ligger alleredeklart for deg, i listen "DNT Ambassadørkurs".

2. Er du ikke bruker i DNTsapp for digital læring Motimate  Deltakeren må registrere seg via https://web.motimateapp.com/.    Angi DNT som organisasjon.  Etter registrering sendes en epost til brukeren med  invitasjon til å laste ned app, og brukernavn og passord.

Nærturlederkurs + ambassadørkurs

Turleder: