Seniortur til Kalhovd

DNT Horten, DNT Vestfold , Holmestrand og Omegn Turistforening
Hardangervidda (se kart)

Invitasjon til 4 dagers tur til Kalhovd, Hardandangervidda

DNT Horten inviterer til 4 dagers tur til Kalhovd, mandag 6. september til torsdag 9. september 2021. Vi bor 3 døgn på Kalhovd med full pensjon.

Vi har leid Frivillighetsbussen til transport av de som ikke kjører selv.  Passasjerer med bussen betaler kr 300,- i tillegg ved betaling av deltakeravgift.   Passasjerer i privatbiler  betaler kr 300,- for tur/retur  Kalhovd til sjåføren.

Litt informasjon om Kalhovd turisthytte. Kalhovd er eiet og drevet av DNT Telemark. Har du matallergi så må dette oppgis ved påmelding. De har 7 dobbelt/ trippel rom, vi har booket alle disse. Det er mest 4 sengsrom der. På grunn av Korona situasjonen så må du ente ha med lakenpose eller eget sengetøy dette må være vasket på minst 60 grader. Info om hytta finner du på: https://kalhovd.dnt.no/om-hytta/

Kalhovd er et fint utgangspunkt for mange turer. Vi har planlagt forskjellige turer og aktiviteter ut fra forskjellige ambisjonsnivåer. Det vil bli tilrettelagt for forskjellige turer, både korte og lange. Mer informasjon vil komme litt nærmere turen. DNT Horten stiller med Turledere.
Det er mulighet å kjøre litt videre innover både nord vestover og sydover. Det er mange alternative turer, både kort og lange. Lunsjen kan vi ta ute, kanskje har du med Real turmat og bare koker opp litt vann.

Prisen for denne turen er kr 3 000 for medlemmer og kr 3 500 for ikke medlemmer. Dette inkluderer 3 middager med 3 retter og 3 frokoster med matpakke og termos og turledelse. Innkvarteringen er i 2, 3 eller 4 sengsrom. Ønsker du å dele rom med andre så må begge eller alle oppgi dette ved påmeldingen.

Velkommen på tur😉

Avbestilling-villkår fellestur
DNT Horten må varsles dersom reservert plass ikke skal benyttes.
Ved avbestilling (gjelder pr deltaker):
• Mer enn 14 dager før start: Det innbetalte beløp tilbakebetales med fradrag av et administrasjonsgebyr på kr 300,- per deltaker.
• 14-8 virkedager før start: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.
• 7-0 virkedager før start eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

Seniortur til Kalhovd

Invitasjon til 4 dagers tur til Kalhovd, Hardandangervidda DNT Horten inviterer til 4 dagers tur til Kalhovd, mandag 6. september til torsdag 9. september 2021. Vi bor 3 døgn på ...

Turledere:

• Gunnar Sveri