Avlyst AVLYST - Rundtur på ski Løvås-Jomfruvann.

14. mars kl. 10:30
Voksne, Ungdom
Larvik og Omegns Turistforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Grunnet nye koronatiltak som forbyr alle arrangementer, ute og inne.

Rundtur på ski Løvås-Jomfruvann.
Ca. 17 km. Midtveis er det en del stigning og utfor.
Deltakerne må ha skierfaring og brukbar kondisjon.

Oppmøte direkte på Løvås kl. 10.30.
"Lauvås parkering" i google maps.  Husk å betale bompenger der veien til Løvås tar av hovedveien, anvisninger står på skilt i veikrysset.

Maks. 20 deltakere og kun fra Larvik kommune. Deltakelse er gratis.
Påmeldingsfrist 11. mars.
Medlemmer av DNT prioriteres, ikke-medlemmer kan ta kontakt og settes på venteliste.

Påmelding kan gjøres på tre måter:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. Hvis du ikke mottok e-post eller er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor.
  • Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer.
  • Ring LOTs kontor på 33 18 76 50 i åpningstiden.

Ingen anledning til deltakelse for personer smittet av korona, i karantene eller med symptomer på luftveisinfeksjoner/nedsatt allmenntilstand. Ta med egen håndsprit. Alle som ikke er i samme husstand må holde 1 meter avstand. Turene er inntil videre kun åpne for personer bosatt i Larvik kommune.

AVLYST - Rundtur på ski Løvås-Jomfruvann.

Rundtur på ski Løvås-Jomfruvann. Ca. 17 km. Midtveis er det en del stigning og utfor.  Deltakerne må ha skierfaring og brukbar kondisjon.  Oppmøte direkte på Løvås kl. 10.30.  "Lauvås parkering" i ...

• Larvik og Omegns Turistforening
  • Tlf. 33187650