Alpakkavandring ved Verdens Ende (13-16 år)

Fellestur

Dato
15. juni kl. 17:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Arrangører
DNT ung Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Turområde
Oslofjorden (se kart)

I DNT ung 13-16 drar ungdommen på turer uten foreldrene sine. Én til to voksne turledere leder turene og legger til rette for at ungdommen skal få gjøre stort sett akkurat det de har lyst til - å ha det kjekt sammen! 

Om du er glad i dyr er dette virkelig turen for deg. 15. juni får vi med oss (hold dere fast) 3 alpakkaer på tur! Vi går tur i området ved Verdens Ende med utsikt rett ut i Skagerakk og havgapet. 

Vi setter opp felles transport fra Tønsberg sentrum retning Verdens Ende. Vi plukker opp folk langs direkteveien over øyene ved behov etter avtale.

Etter alpakkaturen går vi en tur i besøkssenteret på Verdens Ende, og om været er godt får vi kanskje tid til et kveldsbad før bussen hjem. Bli med å nyte en sommerkveld på Verdens Ende med oss :)

Om prisen er grunnen til at du ikke har anledning til å melde deg på ber vi deg sende en mail til mats.kneppen@dnt.no med spørsmål om gratis påmelding. 

Alpakkavandring ved Verdens Ende (13-16 år)

I DNT ung 13-16 drar ungdommen på turer uten foreldrene sine. Én til to voksne turledere leder turene og legger til rette for at ungdommen skal få gjøre stort sett ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne Larsen
  • Bente Bugge Erlingsen