NY DATO KOMMER: Årsmøte i Larvik og Omegns Turistforening

16. mars kl. 17:00 - 19:30
Annet, , Årsmøte
Larvik og Omegns Turistforening, Barnas Turlag Larvik , DNT ung Larvik , Seniorgruppa LOT
Oslofjorden (se kart)

Det innkalles til årsmøte i Larvik og Omegns Turistforening tirsdag 16. mars kl. 17.00 på Bølgen kulturhus i Storsalen (fastmonterte seter). Grunnet koronatiltak må vi ha forhåndspåmelding innen 8. mars.

Til behandling foreligger saker som nevnt i vedtektenes § 7.
Handlingsplan LOT 2021.
Forslag fra styret til behandling: Vedtektsendring som tillater en vara for ungdomsgruppas representant i LOTs styre.

Enkel bevertning. Velkommen!

Styret

Grunnet koronarestriksjoner må vi har forhåndspåmelding. Påmelding innen 8. mars er ønskelig, bl.a. grunnet enkel servering.

Påmelding kan gjøres på tre måter:

• Trykk på rød knapp "Meld deg på" og fullfør påmelding.
    Merk at påmelding ikke er gyldig før du har mottatt bekreftelse på e-post. Pass på at du går gjennom alle steg i påmeldingen. Hvis du ikke mottok e-post eller er usikker på om påmelding er registrert, ta kontakt med LOTs kontor.
  • Send e-post til larvik@dnt.no med ditt navn og telefonnummer.
  • Ring LOTs kontor på 33 18 76 50 i åpningstiden.

Medlemmer utenfor Larvik kommune: På nåværende tidspunkt er det ikke tillatt å samle personer fra ulike kommuner. Kun personer som bor i Larvik kommune kan delta fysisk på årsmøtet. Dersom du bor i en annen kommune, men er medlem av LOT, vennligst ta kontakt, så finner vi en løsning for digital deltakelse. Dersom restriksjonene endres før årsmøtet, kan du delta på ordinær måte.

NY DATO KOMMER: Årsmøte i Larvik og Omegns Turistforening

Årsmøtet må utsettes grunnet lokale koronaregler. Mer informasjon kommer senere. Påmeldingen stenges midlertidig. Det innkalles til årsmøte i Larvik og Omegns Turistforening tirsdag 16. mars kl. 17.00 på Bølgen kulturhus ...

• Larvik og Omegns Turistforening
  • Tlf. 33187650