Avlyst Sykkeltur til DNT hyttene i Vestfold

Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst grunnet liten deltagelse

DNT Horten inviterer til felles sykkeltur i Vestfold.

Dag-1: Vi starter tirsdag 27. juli fra Skoppum. Vi møtes på Skoppum stasjon kl. 10.30. Vi sykler riksvei 306 fra Skoppum, over Undrumsdal til Grytnes videre ned mot riksvei 35. Vi fortsetter riksvei 306 ned mot riksvei 312. Krysser denne fortsetter riksvei 306 til Høyjord, vi sikker bortom Høyjord stavkirke. Fortsetter videre på riksvei 306, svinger av riksvei eien og sykler inn til Trollsvannstua som eies og driftes av Tønsberg og Omegn turistforening har 28 sengeplasser. Dagens etappe er 35 km.  Det blir det anledning til å ta en ettermiddagsdukkert i Trollsvann.

Dag-2: Onsdagen sykler vi fra Trollsvannet til Heisetra, dette er en strekning på 12 km. . Vi sykler tilbake til riksvei 306, følger den litt vestover før vi svinger av veien ned til Heisetra. Heisetra eies og drives av Sandefjord turistforening og har 25 sengeplasser.

Deltakerne har el sykler så er det anledning til å få ladet batteriet på Heisetra

Dag-3: Torsdagen sykler vi fra Heisetra til Råstad stasjon/Torp, dette er en strekning på 27 km.. Fra Heisetra sykler vi om Snappen, Hvitstein til Kodal mot Sandefjord, gamle Raveien mot Råstad/ Torp stasjon med ankomst torsdag ettermiddag.

Vi ankommer Råstad/ Torp stasjon på torsdag ettermiddag.

Syklene fraktes tilbake til start.  Billett for sykkel må kjøpes.

Samlet er dette en strekning på ca 74 km som fordeles på 3 dager.

DNT Horten stiller med bagasjetransport. Hver deltager får transportert 2 sykkelvesker hver. Deltakerne bør ha med på sykkelen ekstra klær, matpakke og drikkeflaske. Vi lager felles middag og frokost sammen og smører med oss matpakke til neste dags sykkeletappe. Drikkeflasker må deltagerne ha med.

Prisen for turen er kr 1 300.-. Dette dekker bagasje transport, overnatting, 2 middager og 2 frokoster og to matpakker samt turledelse.

Informasjon om turen fås ved å kontakte telefon: 924 26 326, Jørn Jorde.  Påmelding innen 10. juli.

Avbestilling-villkår fellestur
DNT Horten må varsles dersom reservert plass ikke skal benyttes.
Ved avbestilling (gjelder pr deltaker):
• Mer enn 14 dager før start: Det innbetalte beløp tilbakebetales med fradrag av et administrasjonsgebyr på kr 500,- per deltaker.
• 14-8 virkedager før start: arrangøren beholder 50 % av arrangementets totalpris.
• 7-0 virkedager før start eller ved manglende frammøte: arrangøren beholder 100% av arrangementets totalpris.

Sykkeltur til DNT hyttene i Vestfold

DNT Horten inviterer til felles sykkeltur i Vestfold. Dag-1: Vi starter tirsdag 27. juli fra Skoppum. Vi møtes på Skoppum stasjon kl. 10.30. Vi sykler riksvei 306 fra Skoppum, over ...

Turledere:

• Yngvar Johansen