Avlyst Trilletur i Andebu

Fellestur

Dato
10. mars kl. 10:00 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer for
Alle
Arrangører
Barnas Turlag Andebu, Barnas Turlag Tønsberg , Tønsberg og Omegn Turistforening
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med Barnas Turlag Andebu sin trillegruppe! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Det er lurt å ha vogn med store hjul som kan trille der det er litt ulent, men vi prøver å holde oss på steder hvor det er lett å trille og som også har innslag av nære naturopplevelser. Hjelp oss med å spre budskapet til fler foreldre! :) Alle turene er gratis for alle å være med på, og ledes av frivillige turledere.Turene vil være i Andebu-området, og varer i ca. 1,5-2 time inkl. pause. Ta gjerne med en sitteplate og noe å bite i eller kaffe/kakao til pausen :) 

Turen 10. mars har oppmøte på parkeringsplassen til Trollsvannsstua klokken 10:00. Vi går 1-2 km inn til hytta og tar en pause inne i hytta med noe varmt i koppen før vi går ut igjen. Vi regner med å være tilbake ved bilene ca. kl 12. Trollsvannsstua er tureldoradoet til Tønsberg og Omegn Turistforening - veien inn er brøytet hele året og enkel å gå og trille på. 

Alle som skal være med på trilletur må meldes på pga. smittesporing. Det er også mulig med registrering/påmelding ved oppmøte, men det letter arbeidet for våre turledere om du melder deg på på forhånd via rød knapp til høyre. NB: du må trykke "videre" noen ganger før det kommer en bekreftelse i påmeldingen.

Trilletur i Andebu

Bli med Barnas Turlag Andebu sin trillegruppe! Turene passer for foreldre som er hjemme i permisjon eller andre med små barn som sitter i vogn. Det er lurt å ha ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Michelle Vermelid