Avlyst Vinterlek på Alexander Grieg-hytten (8-12 år)

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 19:00
Til dato
14. mars kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Familietur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
760
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. av hensyn til smittevern

Velkommen til vintertur på Alexander Greig hytten. Ta med de større barna og bli med Barnas Turlag Bergen til storstilte Bergsdalen, for lek i snøen, aking og hyttekos.

Oppmøtested- og tid: Fredag 12. mars kl 18.30, på parkeringsplassen ved Alexander Grieg. Vi kjører privatbiler.

Hjemreise: Søndag 14. mars ca.kl.15.00 

Fredag: Vi går i smalet tropp opp til hytten i mørket. Alle må ha på refleksvest og hodelykt, for å gå opp til hytten. Kveldens utflukt. Det er ikke langt, men bratt opp. Maten som turlederen har kjøpt inn blir fordelt på gruppen, så fint om det er litt ledig plass hos både små og store. Når vi kommer opp blir det innlosjering på rom og egen kveldsmat.

Lørdag: Frokost, og så ut for å nyte snøen. Vi tilbringer dagen ved hytten. Vi har skilek, lager hopp og løyper, aker og graver snøhuler. Vi lager til lunsj ute på bål. og lørdagskvelden blir det pizzakos inne på hytten.

Søndag: Frokost og utetid i snøen. Felles lunsj inne, før vi avslutter med utvask av hytten.

Mat: To måltider inkludert og kjøpes inn av turledere: Pizzamiddag lørdag og suppelunsj søndag. Ta ellers med egen mat til frokost lørdag og søndag, lunsj på lørdag og evnt. snacks lørdag kveld. Du kan ikke kjøpe mat på hytten, så all mat må tas med. Turlederne vil sende ut ulike forslag til hva som kan være bra bålmat i forkant av turen.  

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet.

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen sentrum eller Bua på Laksevåg

Grunnet Covid-19 holder vi åpnet for litt få plasser, tilfelle begrensinger i hvor mange som kan være sammen. Blir turen full, sett deg på venteliste, så tilpasser vi og eventuelt justerer opp når vi ser hvordan smittesituasjonen er og hva som er retninglinjer før turen

Pris:
Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 350,- og voksen kr. 700,-.
Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 490,- og voksen kr. 1445,-. 

Prisen inkluderer 2 overnattinger, 1 middag, 1 lunsj, sikkerhetsutsyr og turledelse.

Ønsker du å bli medlem? Meld deg inn her

Aktivitetskortet: På denne turen kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Vilkår: Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Kart: Turkart: ”Kvamskogen og Bergsdalen” 1: 50 000. Kartet og annet turutstyr kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55 33 58 27
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Frode Nergaard Fjeldstad
  • Ingrid Nergaard Fjeldstad
  • Solveig M. Kvamme