Avlyst Studenttur til Rauland 12.-14. Mars

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 16:00
Til dato
14. mars kl. 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Alpint
Arrangører
DNT ung Telemark, DNT Telemark
Turområde
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Finn frem skiene eller snowboardet! For fredag 12. til søndag 14. Mars inviterer vi alle studenter mellom 18 og 26 år med på studenttur til Rauland! Vi har bestilt sol og masse nysnø. Vi leier en hytte rett ved skianlegget i Rauland som vi bor i når vi ikke kjører ski. 

Rauland er det største skisenteret i Telemark og blandt ett av de større i Norge. Det finnes en bakke for enhver smak, offpistemuligheter og parkkjøring. 

Program: 

Fredag: Oppmøte ved DNT sitt lokale i Skien (Torggata 15) kl. 16.00. Da fordeler vi bagasje og deltakere i biler og setter kursen mot Rauland. 

Vel fremme ca 19.00 fordeler vi oss på hyttene og lager en felles middag. Kvelden brukes videre på å bli bedre kjent med hverandre og lade opp til morgendagen. 

Lørdag: Vi starter dagen med å spise felles frokost, og satser på å være først i heiskøen på morgenen. Hvis det er interesse for det så kjører vi noen skiaktiviteter i felleskap eller kanskje vi bygger et hopp sammen?

Slitne etter en dag i bakken og tilbake på hytta lager vi felles middag og lader opp for neste dag. 

Søndag: Frokost og rydder oss ut av hytta. Vi tar sikte på å utnytte også denne dagen, og avtaler sammen avreisetidspunkt fra Rauland.  

Når vi er tilbake i Skien ser vi nærmere, men det planlegges ikke for noe senere enn kl. 19.00

 

Praktisk info: 

Deltakere må ha eget ski/brettutstyr og bør ha kontroll i bakken. (Vi er turledere, ikke skiinstruktører, men deler gjerne vår kunnskap i å stå på ski. Hvis du er usikker på om du har gode nok ski/brett-ferdigheter for turen, ikke nøl med å kontakt oss i forkant av turen så finner vi ut av det)

Turen dekker transport, overnatting, frokost lørdag og søndag, middag fredag og lørdag.

Lunsj begge dagene, skiutstyr og heiskort må deltakere ordne selv.

Pakkeliste og mer informasjon sendes ut av turledere senest 14 dager før turen starter. 

Hvis du har noen spørsmål eller noe fremstår som noe uklart, ikke nøl med å ta kontakt med Madeleine eller Trygve

 

Arrangementet må selvfølgelig ta hensyn til gjeldene corona-restriksjoner, og kan bli avlyst om vi ikke klarer å overholde gjeldene smittevernstiltak. 

 

PS. Hvis du ikke er medlem enda, anbefaler vi å melde deg inn før du melder deg på turen. Medlemskap for ungdom koster kun 370kr/året og da kan du være med på alle de andre kule aktivitenene vi planlegger i 2021 til medlemspris :) 

 

Studenttur til Rauland 12.-14. Mars

Finn frem skiene eller snowboardet! For fredag 12. til søndag 14. Mars inviterer vi alle studenter mellom 18 og 26 år med på studenttur til Rauland! Vi har bestilt sol og masse ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Trygve A. Aarnæs Nyborg