Fullt - Sommerleir på Camp Killingen, 10 - 13 år (f.2011-2008)

4. august kl. 13:00
6. august kl. 14:45
Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Barneleir, Sol, Sommer, Overnatting, Sommerleir, Sommercamp, Varme, Bading, Fisking, Kanopadling, Krabbefiske
DNT Drammen og Omegn, Holmestrand og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Camp Killingen - sommeres eventyr

• 4-6 august 2021

Bølgene slår mot stranda, sola glitrer i vannet, redningsvester henger til tørk langs husveggen, klare til dagens dyst. På kjøkkenet putrer havregrøten i takt med vannet til eggene. En blåkledd aktivitetsleder kommer tuslende nedover brygga med et par søvnige barn,  det er tid for morgenbad. Og på en, to, tre, hopp, er dagen i gang på Killingen.

Vi inviterer til sommeren eventyr; tre dager på vakre Killingen i Sandebukta.

Bad, båtliv, fiske, livredning og naturutforskning står på  dagsplanen.  Dyktige aktivitesledere fra Turistforeningen sørger for god stemning og mye latter.

Prisen inkluderer busstransport fra Drammen, båttransport til Killingholmen, måltider og aktivitetsledelse.

Leieren er for de som er født i 2011-2008.

Mer informasjon blir sendt de påmeldte nærmere oppholdet.

Bli med på morsomme og lærerike sommerdager på Camp Killingen!

Vil du lese om hvordan vi har det på Killingen - trykk her

Oppmøte og transport

onsdag 4.august:

Oppmøte på CC på Brakerøya i Drammen (ved bensinstasjonen) kl. 13.00.
Herfra er det satt opp egen buss til Bjerkøya. Båt videre derfra til Killingen. Cathrine Liveng-Ness vil møte dere og bli med bussen.

fredag 6.august:
Retur med buss fra Bjerkøya kl. 14.00.
Ankomst CC på Brakerøya i Drammen (ved bensinstasjonen) ca 14.45.
Barna må hentes her.

Hvis dere ønsker å levere barna direkte på Bjerkøya, må vi ha beskjed om dette.

Mat

Onsdag: Frukt ved ankomst (ha eventuelt med en liten matpakke), middag og kveldsmat (brødmåltid).

Torsdag: Frokost (havregrøt og brødmåltid), lunsj, middag, kveldsmat (brødmåltid)

Fredag: Frokost (havregrøt og brødmåltid), varm lunsj, frukt

Vi serverer sunn mat, som de fleste bør like. Allergier, matintoleranse eller andre matbehov meldes inn til oss.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor, og er alltid vår største prioritet.
Alle må ha på seg redningsvest når vi er på og i nærheten av vannet. Dette er en absoluttregel selv om barnet kan svømme, og gjør at deltakerne får større frihet under bading og båtaktiviteter. Barnet må gjerne ta med egen vest. Vi har vester til utlån om ikke dere har eller får tak i egen.
Barna får beskjed om sikkerhet og regler når de ankommer Killingen, og vi kjører brannøvelse første dagen.
Flere av aktivitetslederne har livrednings- og førstehjelpskurs.
Vi må forbeholde oss retten til å sende hjem barn som ikke klarer å følge sikkerhetsreglene.

Mobiltelefoner og spill

Vi oppfordrer dere foreldre til å ikke sende med elektroniske «leker». Vi ønsker at barna er med på aktivitetene og bruker tiden på andre ting enn skjermaktiviteter. Dersom barna har med mobiltelefon oppfordrer vi foreldre til å ringe kveldstid (etter 20.00).
Leirsjef er tilgjengelig på telefon under oppholdet, og barna kan låne telefon for å ringe hjem. Vi kontakter foreldrene, om det er behov for det.

Fotografering

Det vil bli tatt bilder i løpet av leieren. Bildene kan bli publisert på barnasturlags Instagramkonto. Hvis ditt barn ikke kan være med på slike bilder vil vi at dere melder fra om dette til leirsjefen.

Pakkeliste:

• Putetrekk, laken og dynetrekk eller sovepose, laken og putetrekk (det er dyne og pute på stedet, men vi har ikke sengetøy til utlån)

• Håndklær (minst ett badehåndkle og et til dusjen)

• Nok klær/skift til alle dagene (husk varmt tøy, da det kan bli kaldt på kvelden)

• Regntøy/vindjakke (vi er ute uansett vær)

• Sko/støvler, sandaler/badesko/crocks (det er mye østers som man kan skjøre seg på)

• Innesko

• Badetøy

• Toalettsaker (tannbørste, tannkrem, sjampo, såpe, deodorant etc.)

• Solkrem og lepepomade med solfaktor

• Solbriller og cap

• Myggmiddel

• Vannflaske og matboks

• Pose til vått tøy, skittentøy

• Dagstursekk

• Redningsvest (frivillig, vi har til utlån)

• Liten lommelykt/hodelykt (frivillig)

• Fiskeutstyr (frivillig, vi har til utlån)

• Bok, blad, kortstokk etc. til fritiden (frivillig)

Husk å sette navn på utstyr og klær.
Fint om det pakkes i bag eller sekk som er vannavstøtende da det ofte spruter fra båten som frakter oss til Killingen.

Kontaktpersoner under leiren

Cathrine Liveng-Ness, leirsjef
cathrinelivengness@gmail.com

Mob: 98695153

DNT Drammen og Omegn (administrasjon):
telefon 32 25 51 40
kontoret@dntdrammen.no

Hvis det er noe dere lurer på er det bare å ta kontakt.
Vennlig hilsen alle oss ledere på sjøleiren.

- Cathrine Liveng-Ness

Mer informasjon blir sendt de påmeldte nærmere oppholdet.

VI TRENGER FRIVILLIGE PÅ ALLE VÅRE SOMMERLEIERE. Vil du bidra på denne leiren som aktivitetsleder eller lage mat?

Ta kontakt med Thea Hajum thea@dntdrammen.no  eller Cathrine Liveng-Ness via cathrinelivengness@gmail.com

Alle frivillige må framvise politiattest.

Fullt - Sommerleir på Camp Killingen, 10 - 13 år (f.2011-2008)

Camp Killingen - sommeres eventyr 4-6 august 2021 Bølgene slår mot stranda, sola glitrer i vannet, redningsvester henger til tørk langs husveggen, klare til dagens dyst. På kjøkkenet putrer ...

Turleder:

• Cathrine Liveng-Ness