Avlyst Turledersamling med Barnas Turlag

Fellestur

Fra dato
19. mars kl. 00:00
Til dato
21. mars
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Turledersamling
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
740
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. av hensyn til smittevern

Barnas Turlag Bergen gleder seg til å invitere til turledersamling for aktive turledere med familie, og vi håper selvsagt at så mange som mulig blir med.

Samlingen holdes på Alexander Grieg hytten i Bergsdalen. Denne hytten har blitt pusset opp med nyisolerte vinduer og vegger og er blitt kjempefin!

På denne samlingen har vi gleden av å få med oss Førstelektor på Høgskolen i Vestlandet,Torbjørn Lundhaug. Lundhaug veileder i fysisk aktivitet, og har hovedfag i vinterfriluftsliv. Han skal vise oss masse gøy skiglede!

Målet med turen er at turlederne blir bedre kjent, både med hverandre, men også med hverandres familie, og med hverandres kompetansefelt og interesser. Vi håper dette vil gjøre det enklere og kjekkere å planlegge aktiviteter sammen og øke tilhørigheten til turledergruppen og Barnas Turlag Bergen.

Påmelding: Turen er gratis, men du må melde deg på. Turen er for aktive turledere i Barnas Turlag i Bergen og Hordaland Turlag.

Les våre generelle vilkår her

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 30 48 50 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag i Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Anna Bjarnadottir
  • Wenche Strømme