Høsttur til Haukeli

Dette arrangementet er over!

HOTs høsttur går til Haukeliseter. Haukeliseter ligger langs E134 og sydover er Ryfylkeheiene, nordover Hardangervidda. I år skal vi bo på Haukeliseter i telt, eller på Haukeli hotell,  og det legges opp til to dagsturer fra Haukeliseter. Vi legger opp til to turalternativer, ett "light alternativ" for de som ikke er så vant til å gå i fjellet eller føler de ønsker en kortere tur på 3-5 timer og ett litt lengre alternativ på 8-9 timer. 

Haukeliseter har ingen ledige rom, så vi bor i telt, men for de som ønsker å bo litt mer konfortabelt, har vi reservert noen rom på Haukeli Hotell, ca 25 min kjøring fra Haukeliseter. Gi i så fall beskjed i påmeldingen om dere ønsker dette.

Bli med på høstens vakreste eventyr!

Program:

Fredag ettermiddag/kveld: Vi ankommer Haukeli fredag ettermiddag. De som bor på hotell stopper her, og  sjekker inn. De som skal bo i telt, kjører videre til Haukeliseter. Vi setter opp teltene før vi spiser middag. Det er mulig å spise i restauranten på Haukeliseter for de som ønsker det.

Lørdag morgen: Gruppen deles etter ønsker og går på sine respektive turer med start på Haukeliseter.  Retur til Haukeliseter

Søndag morgen: Utsjekk fra rommene, Gruppen deles og går sine respektive turer.

Pris for hotell er ca 2000 kr/pers for 2 netter inkludert frokost

HOT har forhåndsbestilt rom, men hver og en betaler og gjør opp for seg selv. innsjekk er personlig. Avbestilling av hotellrom må skje senest en uke før avreise, hvis ikke så må rommet betales uansett. 

Påmelding- og avmeldingsfrist 27.8

 

Høsttur til Haukeli

HOTs høsttur går til Haukeliseter. Haukeliseter ligger langs E134 og sydover er Ryfylkeheiene, nordover Hardangervidda. I år skal vi bo på Haukeliseter i telt, eller på Haukeli hotell,  og det legges ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Simen Greger Olsen
  • Bjørn Roar Eriksen
  • Nils Lie
  • Morten Onshuus