Lavterskel overnattingstur i Nøtterøy-skjærgården

Fellestur, Padletur, Ferskingpåovernatting, Skjærgård, Kajakkpadling
DNT Horten
Oslofjorden (se kart)

Tirsdag 18.august møtes de som har anledning på Kystlaget ved Indre havn i Horten. Da snakker vi om hva vi må ha med oss, og om fornuftig pakking av kajakken. Vi vil også ha en innføring i navigasjon på sjøen. Se eget arrangement på Facebooksiden vår når det nærmer seg.

Oppmøte på Fjærholmen, ved den lange stranda før campingen, lørdag 22.august klokka 11.00.

Overnattingsstedet blir bestemt ut fra deltakere og værforhold. Du må regne med dagsetapper på inntil en mil i hyggelig fart og med innlagt pause. Det blir
anledning til å øve på navigering underveis. Ta med vanlig kompass. Ta også gjerne med en vedpinne til kveldsbålet.

Vi regner med å være tilbake på Fjærholmen seinest kl 16.00.

Deltakerne må ha våttkort grunnkurs eller tilsvarende.

Turledere er Terje Tømmerstigen og Trine Flagstad.

Ring oss gjerne hvis du har spørsmål. Terje: 95152609 Trine: 48148985

Lavterskel overnattingstur i Nøtterøy-skjærgården

Denne turen er spesielt beregnet på padlere med liten eller ingen erfaring med overnattingstur med kajakk. Andre padlere er selvfølgelig også velkomne! Tirsdag 18.august møtes de som har anledning på Kystlaget ved ...

Turledere:

• Trine Flagstad