Lavterskeltur til Golsfjellet

I år ønsker Holmestrand og omegn Turistforening å arrangere lavterskeltur til fjells. Dette vil være en tur som passer for de fleste med fokus på den vakre naturen på Golsfjellet. Golsfjellet er kjent for sin snille natur og godt merkede løyper slik at det passer godt for de som ikke er veldig fjellvant. Vi avpasser fart og lengde etter deltakerenes forutsetninger.

Vi skal bo på Oset høyfjellshotell som har vært i drift i 130år og de ønsker å tilby gode matopplevelser til alle gjester. Det er både svømmebasseng, treningsrom og bar på hotellet.

Foreløbig program er:

28.06: Ankomst Oset høyfjellshotell - innsjekking og lunsj. Ettermiddagstur i nærområdet. Middag på hotellet.
29.06: Etter frokost legger vi opp til en flott fottur på Golsfjellet. Turen har noe stigning i starten på god sti, men er ellers relativt flat og gir god utsikt. Vi tar det rolig og nyter naturen og spiser niste ute. Turen vil vare ca 6 timer. Tilbake på Golsfjellet vil det være mulig med et bad før middag.
30.06: Frokost og utsjekk, En liten topptur før avreise.

Det vil også være mulig for de som ønsker å bli en ekstra natt, men det må man gi beskjed om før avreise.

Prisen vil være 1900,- pr pers. Dette forutsetter medlemskap i DNT, for ikke-medlemmer vil det være et tillegg på kr 500,-

Prisen inkluderer:

• To netter med fullpensjon i dobbeltrom (frokost, niste, middag)
  • Tre turdager med turleder
  • Tilgang til hotellets fasiliteter

Prisen inkluderer ikke:

• Enkeltromstillegg 200,-
  • Transport til og fra Oset
  • Drikke
  • Ekstra døgn 950,- pr pers i dobbeltrom

Du må selv ha med

• turtøy
  • dagstursekk
  • termos og drikkeflaske

Påmelding åpner fra 29.november og er åpen fram til fulltegning eller fram til 15. juni. Det er begrenset antall plasser. Ved fulltegning vil det være mulig å stå på venteliste. Etter påmelding, vil man få informasjon om betaling av depositum på kr 1000,-. Dersom depositum ikke blir betalt innen fristen, kan plassen bli tildelt andre. Ved avbestilling mellom 28. mai og 15. juni vil 500,- bli refundert og ved avbestilling etter 15. juni, vil depositumet bli beholdt i sin helhet.

Holmestrand og omegn Turistforening vil komme med forslag til transport for de som ikke vil kjøre selv.

Lavterskeltur til Golsfjellet

Turledere: