Avlyst Bassengtrening

Fellestur, Padletur, Kajakk, Bassengtrening
DNT Horten, Holmestrand og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Korona situasjon Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

DNT Horten Kajakk inviterer til bassengtrening for kajakkpadlere i Horten Svømmehall. Vi har hallen fra kl 1500-1800, men møtes utenfor kl 1450, for å ta kajakkene inn bakdøra på baksiden av hallen, dvs fra Sentroveien (østsiden av bygget). Vi kan kjøre inn i skolegården.

Hvis det er noe DU har lyst til at vi skal gå gjennom og vise, si gjerne i fra på forhånd, eller ta kontakt med ansvarlig turleder i hallen.

Påmelding her ved å trykke på knappen til høyre.  Gi samtidig beskjed om du har med kajakk eller ikke, det kommer et spørsmål i dialogen. Vi setter grense på 10 kajakker og 20 personer i vannet samtidig, så får vi heller bytte litt på. Medlemmer i DNT vil bli prioritert hvis det er flere ønsker å delta enn angitt maksantall.

VIKTIG:

1. Husk at kajakken må spyles og vaskes GRUNDIG ren for grus, skitt, blader, kvister, fluer og saltvann, både innvendig og utvendig før de kan brukes i bassenget.
2. Husk at alle må sikre at de er smittefrie, er du i tvil ta en hurtigtest.

Pris: 200,- for medlemmer og 300,- for andre betales ved påmelding.

Bassengtrening

• Ina Bruserud