Bassengtrening

Fellestur

Dato
9. februar kl. 15:00 - 18:00
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Padletur, Kajakk, Bassengtrening
Arrangører
DNT Horten, Holmestrand og Omegn Turistforening
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

DNT Horten Kajakk inviterer til bassengtrening for kajakkpadlere i Horten Svømmehall. Vi har hallen fra kl 1500-1800, men møtes utenfor kl 1450, for å ta kajakkene inn bakdøra på baksiden av hallen, dvs fra Sentroveien (østsiden av bygget). Vi kan kjøre inn i skolegården. 

Hvis det er noe DU har lyst til at vi skal gå gjennom og vise, si gjerne i fra på forhånd, eller ta kontakt med ansvarlig turleder i hallen.

Påmelding her ved å trykke på knappen til høyre.  Gi samtidig beskjed om du har med kajakk eller ikke, det kommer et spørsmål i dialogen.  Vi setter tak på 15 kajakker og 20 personer, så får vi heller bytte litt på. Dette er i utgangspunktet kun for medlemmer i DNT HORTEN, men vi legger ut restplasser to dager før for andre som vil prøve seg.

VIKTIG: husk at kajakken må spyles og vaskes GRUNDIG ren for grus, skitt, blader, kvister, fluer og saltvann, både innvendig og utvendig før de kan brukes i bassenget.

Pris: 200,- for medlemmer og 300,- for andre betales ved påmelding.

Bassengtrening

DNT Horten Kajakk inviterer til bassengtrening for kajakkpadlere i Horten Svømmehall. Vi har hallen fra kl 1500-1800, men møtes utenfor kl 1450, for å ta kajakkene inn bakdøra på baksiden av hallen, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Maylen Andersen