Bassengtrening

Fellestur, Padletur, Kajakk, Bassengtrening
DNT Horten, Holmestrand og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

DNT Horten Kajakk inviterer til bassengtrening for kajakkpadlere i Horten Svømmehall. Vi har hallen fra kl 1500-1800, men møtes utenfor kl 1450, for å ta kajakkene inn bakdøra på baksiden av hallen, dvs fra Sentroveien (østsiden av bygget). Vi kan kjøre inn i skolegården.

Hvis det er noe DU har lyst til at vi skal gå gjennom og vise, si gjerne i fra på forhånd, eller ta kontakt med ansvarlig turleder i hallen.

Påmelding her ved å trykke på knappen til høyre.  Gi samtidig beskjed om du har med kajakk eller ikke, det kommer et spørsmål i dialogen.  Vi setter tak på 15 kajakker og 20 personer, så får vi heller bytte litt på. Dette er i utgangspunktet kun for medlemmer i DNT HORTEN, men vi legger ut restplasser to dager før for andre som vil prøve seg.

VIKTIG: husk at kajakken må spyles og vaskes GRUNDIG ren for grus, skitt, blader, kvister, fluer og saltvann, både innvendig og utvendig før de kan brukes i bassenget.

Pris: 200,- for medlemmer og 300,- for andre betales ved påmelding.

Bassengtrening

Turleder: