Byfjellstrimmen, ROSENLUND, LØVSTAKKEN, SKYTEBANEN, moderat tempo

Fellestur

Dato
18. november 2019 kl. 11:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Byfjellstrimmen, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!

Byfjellstrimmen fortsetter. Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. Vi har turer hver tirsdag og onsdag på kveldstid, samt enkelte mandagsturer,  fredagsturer og søndagsturer. 

Turbeskrivelse: Vi går opp fra Rosenlund, forbi Strutsefarmen, og opp på sydsiden av Løvstakken, og ned på nordsiden av Løvstakken. Om vær, føre, form og tid tillater det, går vi innom Strandafjellet, før vi går ned til Skytebanen på Kronegården, til parkeringsplassen der. Det er relativt bratt opp til Løvstakken fra sydsiden, og der er masse røtter og steiner som kan være glatt i vått vær. Hvis vi tar turen innom Strandafjellet, må vi gå i myr et stykke for å komme tilbake til riktig sti. Det er veldig viktig med gode sko som tåler vann. Fin utsikt fra toppen.

Trasé: Rosenlund-Løvstakken-Strandafjellet-Skytebanen

Turledere: Elisabeth Svanes (tlf. 40477041), Nina Gjerde (tlf. 97176450)

Oppmøte: Parkeringsplassen ved skytebanen på Krohnegården. (se kart)

Kollektivtransport: Buss nr.19 fra Lars Hilles Gate A, kl.10.29 til Klauvsteinen. 12 minutter å gå derfra. ELLER buss nr.19A fra Oasen kl.10:52 som er på busstoppet Skytebanen kl.11:00.

Parkering: Parkeringen ved Skytebanen på Krohnegården. (Kart)

Stigning: Ca. 430 hm

Distanse: Ca. 7 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Middels 

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål til tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Ta med hodelykt fra midten av september til ut april måned. Brodder ved behov

Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi oppfordrer likevel om å støtte opp om dette gratis tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook