Overnattingstur med kajakk til Kommandantboligen, Østre Bolæren

Fellestur, Padletur, Aktivitet Kajakkpadling, Overnatting
DNT Horten, Holmestrand og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Vi padler fra Fjærholmen til Østre Bolæren, en tur på ca 9km, omtrent 2 timer padling pluss pause underveis.

Deltakerne må ha grunnkurs hav eller tilsvarende padleerfaring. Padlebekledning tørrdrakt eller våtdrakt.

Kommandantboligen har plass til 25 overnattingsgjester. Det er dyner og puter tilgjengelig, men du må ha med eget sengetøy.

Turen koster 300,- kr for medlemmer og 350,- for ikke-medlemmer. Dette dekker middag lørdag, samt overnatting.

Her er en link til kommandantboligen:  https://www.oslofjorden.org/produkt/kommandantboligen/

Overnattingstur med kajakk til Kommandantboligen, Østre Bolæren

Oppmøte på Fjærholmen på stranda før campingplassen. Klare til å gå i båtene klokka 11.00. Vi padler fra Fjærholmen til Østre Bolæren, en tur på ca 9km, omtrent 2 timer padling ...