Sesongåpning av Brannåsen

Dette arrangementet er over!

Søndag 25. august åpner Brannåsen for høstsesongen. Kiosken på Brannåsen er åpen søndager 11-15 fram til 15. desember. 

Kiosken selger stort sett vafler, kaffe solbærtoddy og enkelt utvalg av andre kioskvarer.

Hytta ligger flott til i Botnemarka med utsikt mot Breiangen og er lett tilgjengelig for både sykkel og Barnevogn fra Botnestua eller Høgås via lysløypa. Ønsker du å gå litt mer i terrenget er det både merkede og umerkede stier i marka. Kart finner du på ut.no og papirversjon kan du få kjøpt på Brannåsen. 

Denne søndagen arrangerer også DNT Horten turpasstur som det er mulig å delta på:

DNT Horten  innleder høstens turpassesong søndag 25. august.  Vi ønsker folk i alle aldre velkommen.

Turen går fra Botnestua, der lysløypen i Holmestrand starter. Avkjøring fra E18 i Islandkrysset, derfra 1km på riksvei 315 mot Holmestrand. Fra Gullhaug er det merket oppkjøring til Botnestua.

Turen går i kupert skogsterreng, vesentlig i blåmerkede løyper.

Fra Botnestua går det nordover på østsiden av Sollivann.Kort løype går gjennom Elgkollen med en avstikker til et flott utsiktspunkt østover og nordover Oslofjorden. Returen går vest for Sollivann.

Lang løype går til Fossglaneren med samme utsikt som Elgkollen, passerer den åpne hytta Kentucky, over Liglaneren og snur på Holmestrand Turistforenings hytte på Brannåsen. Der er det kaffe og vafler.

 Ved Veierudseter er det 40 meter hvor lang Løype går i samme trasé både på tir til Liglaneren og retur fra Brannåsen. Dette er spesielt  merket. Lang løype treffer igjen kort løype vest for Sollivann før turen går tilbake til Botnestua.

Det er som vanlig natursti og stempling underveis.

 

 

Sesongåpning av Brannåsen

Søndag 25. august åpner Brannåsen for høstsesongen. Kiosken på Brannåsen er åpen søndager 11-15 fram til 15. desember.  Kiosken selger stort sett vafler, kaffe solbærtoddy og enkelt utvalg av andre ...

Kontaktinformasjon: