Lavterskel overnattingstur i Nøtterøy-skjærgården

Fellestur, Padletur, Lavterskel, Nybegynner, Bålhygge
DNT Horten
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet har allerede startet!

Torsdag 15.august møtes vi på Kystlaget for å snakke om hva vi må ha med oss og om fornuftig pakking av kajakken. Vi vil også ha en innføring i navigasjon på sjøen. Se eget arrangement på Facebooksiden vår.

Oppmøte på Fjærholmen, ved den lange stranda før campingen, lørdag 24.august klokka 11.00.

Overnattingsstedet blir bestemt ut fra deltakere og værforhold. Du må regne med dagsetapper på inntil en mil i hyggelig fart og med innlagt pause. For de som har lyst blir det anledning til å øve på navigering underveis. Ta med vanlig kompass. Ta også gjerne med en vedpinne til kveldsbålet.

Vi regner med å være tilbake på Fjærholmen seinest kl 16.00.

Deltakerne må ha våttkort grunnkurs eller tilsvarende.

Turledere er Terje Tømmerstigen og Trine Flagstad.

Ring oss gjerne hvis du har spørsmål. Terje: 95152609 Trine: 48148985

Lavterskel overnattingstur i Nøtterøy-skjærgården

Denne turen er spesielt beregnet på padlere med liten eller ingen erfaring med overnattingstur med kajakk. Andre padlere er selvfølgelig også velkomne!   Torsdag 15.august møtes vi på Kystlaget for ...