Kajakktur fra Granholmen, Sandefjord

Fellestur

Dato
29. august 2019 kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Arrangører
Sandefjord Turistforening, DNT Fjellsport Sandefjord Vestfold
Turområde
Oslofjorden (se kart)
Dette arrangementet er over!

Tilbudet er til deg som liker å ferdes på sjøen med kajakk. Eller kanskje du ønsker å sjekke ut hvordan det er å padle kajakk? 

 Sandefjord Turistforening har et samarbeid med Sandefjord kajakk og kan derfor tilby deg som har erfaring ( enten med våttkort - eller du som ikke har) en fellestur fra Granholmen. Vi tar imot en gruppe på 12 personer. Meld deg på turen på denne siden. 

Har du ikke kajakk, kan du låne av klubben. Det følger med redningsvest. Du som ønsker å bruke egen kajakk er det helt fint at du tar med egen båt og utstyr. 

Værforbehold: Ved mye vind, regn eller fare for tordenbyger  vil turen bli avlyst. Er du usikker om det er vær å padle i, ring turleder. Blir turen avlyst blir det opplyst på denne siden. 

Sandefjord har mange fine plasser å padle kajakk, denne turen går i sjøen. Vi padler inntil land og vil ikke ta deg med på områder som blir ansett for å være enten værutsatt eller hvor det er stor utfart av småbåter. 

Pakkeliste

* 1-2 klesskift, tøyet pakkes vanntett. (spesielt viktig om du har tenkt å ta en rulle) Ullundertøy er alltid å anbefale. Sannsynligheten for at du blir våt er rimelig stor uansett hvor lite vind eller lite bølger det er denne kvelden. 

* Vi padler ikke i sko. Vi anbefaler badesko eller neoprensko, men ullsokker kan også brukes. (du pakker dine sko i den vanntette posen)  Det er også lurt å ha på et par hansker. Kan kjøpes billig på f.eks Biltema. Mobil legges i vanntett pose. 

* Vindjakke (ikke tett regnjakke) 

* Termos med varmt vann/kaffe. Vannflaske. Nistepakke/ noe med energi, nøtter/ sjokolade. Sitteunderlag for matpause underveis.

Organisering

Turen blir satt opp etter gruppas sammensetning. Det vil si om det er padlekompetanse eller om du er førstegangspadler. Har du ikke våttkort kontakt turleder Andreas 90607302 på forhånd av turen. 

Turleder er tilgjengelig fra 1700 ved kajakk klubbens lokaler på Granholmen (kart) For deg som kommer tidlig vil det bli muligheter for å prøve å rulle i strandkanten. Sørg for ekstra klesskift.

1720 oppmøte for klargjøring av kajakker. Skal du låne kajakk er det lurt å være tidlig ute, det tar tid å justere kajakken inn slik at den passer deg. 

1800 er vi på vannet og padler en tur i nærområdet.

2100 spyler og rydder vi bort utstyr og kajakker. Her må alle ta ansvar for egen kajakk. 

Kajakk-turen er gratis for deg som er medlem av Turistforeningen eller kajakk-klubben.  Første mann til mølla. Påmeldingsfrist mandag 26.august. 

Kajakktur fra Granholmen, Sandefjord

Tilbudet er til deg som liker å ferdes på sjøen med kajakk. Eller kanskje du ønsker å sjekke ut hvordan det er å padle kajakk?   Sandefjord Turistforening har et samarbeid med ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Andreas Sundt