AKTIV: Kveldstur med bål

23. oktober 2019 kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Tur på Tømmerholt, Nøtterøy.

Kveldens tur starter ved Tømmerholt idrettslags bane, Storebuktveien 2.

Varighet blir ca 1,5 time. Vi går fra start presis kl.18:00 og går langs kyst og i skog nord for Tømmerholt.
Vi avslutter turen med bål i lavvo på Tømmerholt. Her serverer vi kaffe/te og kake. Ta gjerne med eget krus.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

AKTIV: Kveldstur med bål

Tur på Tømmerholt, Nøtterøy. Kveldens tur starter ved Tømmerholt idrettslags bane, Storebuktveien 2. Varighet blir ca 1,5 time. Vi går fra start presis kl.18:00 og går langs kyst og i ...

Turledere:

• Jan-Erik Johansen