AKTIV: Kveldstur

10. oktober kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening

Kveldens tur starter ved parkeringen til det tidligere kommunehuset i Andebu sentrum.  Turen er på vel 2 timer i passe høyt tempo og man skal bli litt svett på ryggen. Det legges inn en til to korte stopp. Husk å ta med drikke.

Vi går rundt Askjemvannet på vekselvis stier og grusveier. Noe asfalt ved start slutt. Ha på gode sko/støvler da det kan være bløtt og sølete enkelte steder

Vi går fra start presis kl.18:00, så møt opp i god tid.

Turleder: Jan-Erik Johansen - 905 66 486

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

Turleder:

• Jan-Erik Johansen