AKTIV: Bli kjent i nye Tønsberg kommune

25. september kl. 18:00
Aktiv, Tønsberg og Omegn Turistforening

Vi starter fra Klokkeråsen skole ved Oseberghaugen presis klokken 18.00. Vær ute i god tid.

Herfra går vi en runde østover mot Volden, sørover mot Ilebrekke og tilbake via Basberg. Ta med hodelykt og evt. drikke.

AKTIV er turgruppa for deg som er for gammel for DNT ung og for ung til seniorgruppa. Vi kaller oss spreke voksne. Kveldsturene er på 2-3 timer i passe høyt tempo og lite pauser. Man skal bli litt svett på ryggen. I år vil noen av kveldsturene ha to turledere, hvorav en gruppe går i litt roligere tempo. Varighet blir ca den samme, men litt kortere avstand og kanskje en liten pause. Dette er ingen lavterskeltur, men et tilbud til de som ønsker å gå litt roligere enn de sprekeste.

Følg med på https://tot.dnt.no og Facebook (AKTIV, Tønsberg og omegn turistforening) for oppdateringer og evnt. endringer.

Turleder:

• Svein Olsen