Fra Falkensten til Mulvika

28. april kl. 09:30 - 16:30
DNT Horten, DNT Vestfold , Holmestrand og Omegn Turistforening , Tønsberg og Omegn Turistforening
Oslofjorden (se kart)

Vårens vakreste tur  søndag 28. april

Vi følger kystlinja fra Falkensten Bruk i Horten til Mulvika i Holmestrand.

Turen starter ved parkeringsplassen til Falkesten skole.  Så følger vi veien ut til Varnestangen før vi bestiger Slettefjell med sin storslåtteutsikt. Derifra går blå-merket kyststi videre ned til Frebergsvika over til Åsenstranda før vi igjen klatrer opp på Frebergskastet.  Fra Frebergkastet rusler vi nedover mot Sandssletta og videre mot Mulodden og Mulvika.

Turen tar ca 5-6 timer i kupert terreng.  Lengde ca.  14 km.

Turen er gratis!   Alle er hjertlig velkommen til å delta.

Retur fra Mulvika med rutebussen tilbake til Falkensten skole - ta med busspenger!

Fra Falkensten til Mulvika

Vårens vakreste tur  søndag 28. april Vi følger kystlinja fra Falkensten Bruk i Horten til Mulvika i Holmestrand. Turen starter ved parkeringsplassen til Falkesten skole.  Så følger vi veien ut til ...

Turledere:

• Dag Lauritzen