Barnas Turlag: Høstleir på Trollsvann

6. september kl. 17:00
Barnas Turlag Tønsberg, Tønsberg og Omegn Turistforening
Vestfold, Skrim og Luksefjell (se kart)

Årets høstleir er lagt til helgen 6. til 8. september.

Mange barn i vårt distrikt har mange gode minner fra høstleiren.

Her er det muligheter til å delta på planlagte aktiviteter – eller bare utforske og oppdage skog, kratt og vann på egen hånd.

Kostnader: Krav om medlemskap i DNT

I år vil det bli muligheter for kanopadling, fellestur ut i skogen, fiskekonkurranse, natursti, refleksløype når mørket har lagt seg og bålkos mm.
Ta med deg barna, venner og bekjente og bli med på en fin familietur ved Trollsvann.

Sove på hytta?
Det vil være muligheter for en familie eller to å "leie" trollsvannstua mot å stille som kioskvakt på søndagen. Det innebærer blandt annet salg av vafler.
Om du er interessert i å benytte deg av muligheten til å overnatte inne på hytta, ta kontakt med tonsberg@dnt.no

Barnas Turlag: Høstleir på Trollsvann

Årets høstleir er lagt til helgen 6. til 8. september. Under høstleiren legger det seg en helt spesiell stemning over området rundt Trollsvann, og volden utenfor Trollsvannstua fylles opp av telt. ...

Turleder:

• Svenn Salvesen