Barnas Turlag - Vintercamp med hundesledetur

18. februar
Fellestur, , Barnasturlaghorten
DNT Horten, Barnas Turlag DNT Horten

Vi setter opp en vintercamp og prøver å sove ute i telt eller lavvo i vinterkulda.

Det vil være tilgang til varmestue, hvis det blir nødvendig, men vi tar sikte på å klare oss mest mulig uten. Derfor er det viktig å ha med godt med klær/soveposer/liggeunderlag etc. Parkering blir rett ved siden av campen, så det blir ikke nødvendig å kunne frakte bagasjen til fots eller på ski.

Barna får møte trekkhunder både i hundegården og fra hundesleden.

Det må påregnes inntil 3 timer kjøring til Søndre Land i Oppland. Når vi først har kjørt så langt, legger vi opp til 2 overnattinger for å få mye kontakt med hundene.

På søndag blir det også en ekspedisjon på ski. Ellers gode muligheter for aking.

Kun for medlemmer. Påmeldingsfrist 14. februar 2018. Begrenset antall plasser. Barna må være medlem i DNT. Egenandel kr 100 per barn. Tid og sted for oppmøte bestemmes senere. Følg med på denne nettsiden og på Facebook.

Alle tar med mat for seg selv for lørdagen, til "bål-lunsj" på søndag og dessuten det de måtte ønske av "motivasjonsmat". Ellers vil turleder ordne med fellesmåltider (frokoster og kveldsmat lørdag).

Bare barna meldes på, navn og kontaktinfo til voksne settes i kommentarfeltet.

• Tlf. 97575852

Turleder: